Godišnja skupština Inner Wheel Distrikta 191

Drage prijateljice,

slijedom okolnosti vezanih uz pandemiju koronavirusa te preporuka struke, Godišnja skupština Inner Wheel Distrikta 191 planirana za subotu, 6. 6. 2020. godine u  Nadbiskupijskom vikarijatu u Osijeku, održat će se toga dana e-putem, zaključno s 14:00 sati.

Ova Odluka je optimalno rješenje u ovom izvanrednom stanju u kojemu smo se svi našli jer je čuvanje zdravlja prioritet djelovanja svih, pa tako i naše Udruge. U razgovoru s velikim brojem vas potvrdilo se kako u pogledu donošenja ovakve odluke, koja nije nimalo laka, svi imamo zajedničko i identično mišljenje zbog čega vam još jednom zahvaljujem na podršci i razumijevanju.

Sukladno ovoj odluci, a kako bismo našu e-Godišnju skupštinu što bolje pripremili, lijepo molim sve klubove da zaključno do 1. 5. 2020. godine popune obrasce koje smo vam dostavili e-mailom (obrazac godišnjeg izvješća o radu za svaki pojedini klub, obrazac o kontakt podatcima delegatkinja svakog kluba) te da popunjene obrasce dostavite tajnici Distrikta na njezinu e-adresu ( jlovrincevic@gmail.com ). Iako mnogi klubovi nisu još možda uspjeli realizirati svoju planiranu središnju aktivnost zbog ovih izvanrednih okolnosti, vjerujem kako su sredstva prikupili te stoga u obrascu možete slobodno napisati što je planirano, uz napomenu kako će biti ostvareno kada okolnosti to budu dozvoljavale.

Naime, e-Godišnja skupština planirana je na način da se uz Dnevni red svim članicama Skupštine s pravom glasa dostave obrasci uz svaku točku dnevnog reda te obrazac za glasovanje. Od članica Skupštine s pravom glasa očekuje se da prouče dostavljenu dokumentaciju te da se po svakoj točci dnevnog reda očituju ispunjavanjem dostavljenog obrasca za glasovanje. Ispunjene obrasce za glasovanje bit će potrebno e-mailom poslati na gore navedenu adresu tajnice Distrikta te će se temeljem dostavljenih obrazaca sačiniti zapisnik Godišnje skupštine, a ispunjeni obrasci članica Skupštine s pravom glasa bit će priloženi kao sastavni dio toga zapisnika.

Unaprijed zahvaljujem na trudu i ažurnosti prilikom popunjavanja obrazaca koje vam ovom prilikom dostavljamo. Vjerujem kako ćemo nakon suzbijanja ove pandemije kao ljudi i kao Udruga izaći čvršći i još više povezani u ostvarivanju zajedničkih ciljeva na dobrobit onih najranjivijih i najpotrebitijih u našem društvu.

 

                                                                                                         Predsjednica IW Distrikta 191  2019./2020.

                                                                                                                                 Maja Miškulin