IW klub Split održao humanitarnu filmsku večer „Za bolje sutra“!

U organizaciji Inner Wheel kluba Split, održana je još jedna uspješna humanitarna akcija koja je u gradu pod Marjanom okupila brojne sugrađane s ciljem prikupljanja sredstava za mobilni mamograf za Županijsku Ligu za borbu protiv raka, članice kluba su organizirale prikazivanje filma Bombshell.
Po dovršetku projekcije filma, svoj osvrt na temu kojom se film bavi, dao je ugledni splitski psihijatar, Rotarijanac i prijatelj - prof.dr.sc.Ivo Urlić.
Brojni su Splićani gotovo do zadnjeg mjesta popunili dvoranu Kina Karaman i na taj način dali i osobnu podršku humanitarnoj akciji Inner Wheel kluba Split. Vrijedi naglasiti kako su akciju podržali i oni koji joj nisu mogli osobno prisustvovati, kroz uplatu svojih donacija u za tu svrhu otvoreni račun.
Ovo je inače drugi put da Inner Wheel klub Split organizira ovakvu vrstu humanitarnih druženja, a po reakcijama okupljenih, sigurno će ih biti još mnogo u budućnosti.
Zanimljiv film, prigodno predavanje te dobro djelo koje se kroz to čini, pokazali su se kao idealna kombinacija za splitsku kišnu večer u studenom.

PHOTO 2023 11 29 16 53 32