Proslavljena 100. obljetnica Inner Wheel-a

9. ožujka 2024. Inner Wheel Distrikt 191 u Novinarskom domu obilježio  je 100 godina osnivanja Inner Wheel-a. Distrikt 191 već gotovo 15 godina djeluje u Republici Hrvatskoj, a okuplja oko 230 žena organiziranih u 13 Inner Wheel klubova. U sklopu obilježavanja svojih 100 godina uspješnog djelovanja u svijetu i 25 godina u Hrvatskoj, Distrikt 191 uručio je donaciju od 5.000 Eura za edukativne i promidžbene svrhe programa Postanatal kreiranom pri Klinici za psihijatriju Vrapče.

U ime hrvatskog Inner Wheel Distrikta 191 donaciju je dr. Ani Pavlović iz Klinike za psihijatriju Vrapče predala predsjednica Inner Wheel Distrikta 191 Ana Crnković. Program Postnatal namijenjen je očuvanju mentalnog zdravlja u postpartalnom periodu tijekom kojeg se rodiljama koje se nakon poroda ne osjećaju dobro, osjećaju pretjeranu tjeskobu, napetost i umor, pate od postporođajne depresije osigurava podrška širokog spektra stručnjaka; socijalnih pedagoga, radnih terapeutkinja, socijalnih radnica, psihologa, medicinskih sestara i psihijatara. Program su osmislile i koordiniraju ga psihijatrica dr. Anja Dvojković, , dr. Sanja Martić Biočina te dr. Ilara Čulo Vozetić.

„Ova velikodušna donacija i podrška programu Postnatal će, uz nabavu edukativnih materijala, omogućiti i nastavak stručnog usavršavanja s ciljem još kvalitetnijeg liječenja svih pacijentica koje su uključene u projekt. Hvala Inner Wheel-u što su prepoznali značaj Postnatal programa i važnost koju ima za sve majke i pacijentice.“ , poručila je dr. Ana Pavlović iz Klinike za psihijatriju Vrapče.

JAK 1323JAK 1313JAK 1511JAK 1411JAK 1344