Novosti

tenori Dobrotvorni koncert 4 tenora
Klub Osijek - 2019-12-05

 

Inner Wheel klub Osijek organizirao je 5. prosinca 2019. godine dobrotvorni koncert Četiri tenora u maloj dvorani Gradskog vrta u Osijeku. Pred punom dvoranom oduševljenih gledatelja nastupio je, prvi puta u Osijeku, sjajni ansambl 4 tenora: Filip Hozjak, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Đani Stipaničev.  

Bio je to zaista koncert za pamćenje i u potpunosti je ispunio svoju svrhu!
A svrha je bila prikupljanje sredstava za opremanje prostora za poludnevni boravak za osobe s intelektualnim i drugim poteškoćama u razvoju, koje su starije od 21 godine i kojima time prestaje pravo na boravak u Centru za odgoj i obrazovanje „Ivan Štark“. Ovim koncertom IW klub Osijek daje potporu ovogodišnjoj distriktnoj akciji koja ima isti cilj. Osim toga, koncert je organiziran pod pokroviteljstvom Grada Osijeka i uvršten u program proslave Dana grada, što nam je bila posebna čast i zadovoljstvo.
Izvrsni, raspoloženi tenori ostavljali su nas bez daha pojedinim dionicama, nasmijali i raspjevali, a posebno je iznenađenje (onima koji je još nisu imali priliku čuti) bila gošća na koncertu, mlada osječka sopranistica Kristina Owais, koja je pri kraju studija solo pjevanja u Grazu i kojoj ćemo također pomoći dijelom prihoda ovog koncerta da završi studij.
Zahvaljujemo svima koji su pomogli da ovaj koncert uspije, zahvaljujemo na potpori gradonačelniku Ivanu Vrkiću i dogradonačelniku Borisu Piližoti, Tomislavu Levaku na promociji i pomoći oko organizacije, svima koji su svojim donacijama pridonijeli uspjehu koncerta i, naravno, svima koji su kupili ulaznice i time dali doprinos ovoj humanitarnoj akciji.

Koncert su popratili brojni mediji, hvaleći ne samo izvrsne izvođače, nego i besprijekornu organizaciju, čime smo još jednom dokazale istinitost IW slogana: ZAJEDNO MOŽEMO SVE! 

tenori i KristinaSandra i Kristinatenori selfie