Novosti

140 Donacija Centru "Ivan Štark"
Klub Osijek - 2019-12-23

 

 

Predstavnice Inner Wheel kluba Osijek bile su posebne gošće na tradicionalnoj božićnoj priredbi u Centru za odgoj i obrazovanje "Ivan Štark"!

Božićna priredba koju su, uz pomoć svojih vrijednih odgajatelja i nastavnika pripremili učenici škole, djeca i odrasle osobe s lakšim, umjerenim i težim intelektualnim teškoćama te utjecajnim teškoćama u razvoju, izmamila je i osmijehe, i suze, i dugotrajan, iskreni, oduševljeni aplauz poslije svake točke. Njihovo uzbuđenje i sreća bili su zarazni, a silni trud i rad rezultirao je zaista odličnom priredbom u kojoj smo iskreno uživale.

Posjet je bio prilika da ravnateljici Centra, mr. sc. Edit Lemal, uručimo simbolični ček na 50.000,00 kn, koliko iznosi donacija od dobrotvornog koncerta 4 tenora koji smo organizirale za tu svrhu. Akcija prati Distriktnu godišnju akciju koja će također biti usmjerena na opremanje prostora za poludnevni boravak osoba koje su navršile 21 godinu i time im prestaje pravo na boravak u Centru.

Priredbu je pratila i Kristina Owais, mlada talentirana operna pjevačica koja je nastupila kao gost na koncertu 4 tenora.

136

  

138

  

139