Novosti

nasl. Godišnja skupština IW kluba Osijek
Klub Osijek - 2020-06-19

 

Godišnja skupština IW kluba Osijek održana je 19. lipnja 2020. u prelijepom ambijentu najboljeg malog kontinentalnog hotela Waldinger u srcu grada. Službeni dio u svečanoj kongresnoj dvorani, izvrsna večera u restoranu koji je za tu priliku bio samo naš.

Dosadašnja predsjednica Sandra Mikulandra Tutavac sama si je primopredala lanac i za sljedeću inervilsku godinu - uz apsolutnu podršku svih prijateljica, pristala je voditi Klub još jednu godinu kako bi mogla završiti planirane, a pandemijom onemogućene akcije. Bit će, ako nam korona i ostale pošasti dopuste, i prijateljskih druženja i posjeta, dobrotvornih akcija i koncerata.... 

Posebno iznenađenje bila je  Kristina Owais, izvrsna mlada operna pjevačica koja je nastupila i kao gošća na koncertu 4 tenora i oduševila osječku publiku. U znak zahvalnosti za pomoć koju je dobila tom prilikom za usavršavanje solo pjevanja u Grazu, ovaj je puta pjevala samo za nas, a osobito nas je razveselila otpjevavši, uz pratnju naše Sandre, neslužbenu himnu Innerwheela.
Dio atmosfere može se vidjeti na priloženim fotografijama:

nasl2.                                                                                                                        

primop.   

K3. O.