Novosti

klapa2 Humanitarni koncert PRO-Buđenje klape HRM "Sv. Juraj"
Klub Osijek - 2022-06-03

 

Inner Wheel klub Osijek i ove je godine organizirao humanitarni koncert za pamćenje. Nakon nezaboravnih koncerata Radojke Šverko, Zorice Kondže, Ane Rucner, Đanija Stipaničeva, 4 tenora... ovaj smo puta pozvale klapu Hrvatske ratne mornarice "Sveti Juraj" koja je nastupila u petak, 3. lipnja 2022. godine u 18.00 sati, u dvorani Vikarijata u Osijeku.
IW klub Osijek slavi 25 godina humanitarnog djelovanja te smo ove godine svoju središnju humanitarnu akciju usmjerile na pomoć oboljelima od Parkinsonove bolesti, okupljenima u Udruzi bolesnika oboljelih od Parkinsonove bolesti "Buđenje". Prihod od prodanih ulaznica i donacija Udruga će upotrijebiti za nabavku medicinskih pomagala, tj. posebno dizajniranih pribora za jelo i pisanje, koji uvelike olakšavaju finu motoriku u oboljelih od ove bolesti za koju se još uvijek traži lijek, te za pribavljanje ostale medicinske opreme potrebne za provođenje vježbi fizikalne terapije. 
Prekrasan koncert, divna atmosfera i puno gledalište koje je cijelo vrijeme pjevalo zajedno s dečkima iz klape... Ponosne smo i na naše sugrađanke, Žensku klapu Allegre Osijek, koja je maestralno otpjevala dvije pjesme. 
mi i klapa4
klapaklapa i allegreZvjezdana4