Novosti

IW9 Primopredaja 18. lipnja 2021.
Klub Osijek - 2021-06-18
Nije bilo lako dvije godine zaredom raditi u nenormalnim uvjetima, družiti se i organizirati aktivnosti na daljinu i usprkos svemu sačuvati klub, prijateljstvo i zajedništvo. Upravo je to uspjelo našoj "korona-predsjednici" Sandri Mikulandra-Tutavac, koja nas je dvije godine uporno i ustrajno okupljala, organizirala akcije, nosila poklone, zumirala i dopisivala se - uvijek pozitivna, nasmijana i zarazno optimistična. Hvala joj na tome.
U petak smo, na primopredaji predsjedništva IW kluba Osijek, zaželjeli dobrodošlicu novoj prijateljici, Lidiji Žaper. Predsjednički lanac preuzela je Dragica Šilović, tajnica ostaje i ove godine Milica Knežević, a rizničarka je Snježana Srb. Novoj upravi želimo normalne uvjete rada i uspješno realiziranje planiranih aktivnosti!
Svečanost primopredaje i obilježavanje 25 godina od osnutka Kluba (nadamo se proslaviti u ljepšim okolnostima kada to prilike dozvole), uveličale su i oplemenile svojim nastupima učenice srednje Glazbene škole Franje Kuhača, Lucija Pejić (klavir) i Karla Forjan (solo pjevanje).
IW10
IW11IW12IW13IW15IW14IW16