NOVOSTI

46 0 5 GODIŠNJICA IWK PRELOG
Klub Prelog - 2014-12-01

Članice IWK Prelog 01.12.14. obilježile su pet godina djelovanja istoimenog kluba. U ugodnom ambijentu kavane "Lovac" i njihovim finotama, slavljeničku tortu podijelile smo sa prijateljicama iz susjednih klubova Čakovec i Varaždin uz gitaru i pjesme u društvu našeg "Žige".
Uz riječ predsjednice ukratko smo se prisjetile svih osoba, obitelji, udruga, škola, vrtića, potrebitih i nemoćnih kojima smo u ovih pet godina ugledale osmijeh na licima. Ukratko kroz ovih pet godina obradovale smo mnoge, našim djelovanjem naša sredina sigurno je sretnija. Tako smo za našeg djelovanja kluba u ovih pet godina donirali preko 120.000,00 kn potrebitima.
Guvernerica našeg Districta Marija Hrešć obratila se prigodnom čestitkom svim prijateljicama sa željom da se posvetimo sebi samima, svojim obiteljima, svojoj djeci, prijateljima, svojim mještanima, svojoj Hrvatskoj.
Službeni dio našeg druženja završio je čestitkom predsjednice IWK Prelog svojim prijateljicama:
"Drage moje prijateljice, iskrene čestitke na petoj obljetnici našeg djelovanja.
Motivirajmo jedna drugu na nove i veće vizije i plemenite ciljeve. Nastojmo i dalje neprestano i brižno osluškivati potrebe ljudi oko nas i nesebično pomagati".
Predsjednica IWK Prelog u mandatu 2014/2015
Davorka Šimić

46 446 346 2